Knack Weekend

Print

Presentatie

Redactionele formule

Nieuws uit de lifestylewereld, snel en volledig, dat is Knack Weekend. Nieuwsflashes, indringende interviews, topreportages, kritische analyses, goed geschreven en vaak ontroerende verhalen. Elke week via ons blad, elke dag via onze site.

Lifestyle in al zijn facetten: mode, reizen, gastronomie, architectuur, design, beauty en wellness… De redactie signaleert als eerste wat er in deze domeinen beweegt, vangt trends op en test nieuwe producten en adressen voor u uit.

Kwaliteit is het kernwoord. De benadering is no-nonsense. Dat maakt Knack Weekend uniek, anders dan de klassieke vrouwenbladen. Speciale edities diepen bovendien een aantal thema’s, zoals accessoires, Belgische Mode, reizen… nog eens extra uit.
 

De Black edities

Sinds 2011 verschijnt Knack Weekend 9 keer per jaar in een luxe-uitgave, onder de codenaam Black. De Blacks zijn opgebouwd rond een centraal thema dat grondig wordt uitgediept, het zijn echte collector’s items: om te lezen, te herlezen en te bewaren. Ze zijn dikker van formaat, worden gedrukt op mat, milieuvriendelijk papier en bevatten een harmonieuze mix van korte actuele berichten, interessante portretten en boeiende reportages. In 2012 werden de Blacks op de Merit Awards uitgeroepen tot ‘Medium of the Year’. Meer info vindt u hier.
 

Lezerspubliek: pioniers van de goede smaak

Knack Weekend en Le Vif Weekend richten zich tot mannen en vrouwen met een breed interesseveld. Deze mannen en vrouwen zijn op zoek naar informatie en handige tips over hun vrijetijdsbestedingen. Ze houden van kwaliteit en hebben een hoge levensstandaard. Deze lezers en pioniers van de goede smaak zijn altijd op zoek naar nieuwigheden.

 

Kerncijfers

  • Taal: Nederlands
  • Periodiciteit: Wekelijks
  • Oplage: 113.500 exemplaren (dd 10/03/2017 verklaring uitgever)
  • Abonnementen: 91 % (CIM echtverklaarde cijfers 2015)
  • Losse verkoop: 9 % (CIM echtverklaarde cijfers 2015)
  • Verkoopprijs: € 5,5 (Knack + Knack Weekend + Knack Focus)

Technische info

Contacts