Uw business segmenten binnen bereik dankzij Trends

Print

Welke zakelijke doelgroepen wenst u te informeren over uw producten en diensten ? KMO’s, overheid, starters, groeiers… ? Trends bereikt ze allemaal met het wekelijks magazine en via Trends.be. Maar u kan ook slim segmenteren en meewerken aan doelgerichte projecten die op maat van specifieke doelgroepen worden ontwikkeld. Zo onderscheidt u zich van de concurrentie en scoort uw bedrijf bij de juiste doelgroep. Benieuwd ? Kleur uw B2B marketing plan met originele communicatie, vraag ons naar de partnermogelijkheden bij de volgende projecten:

Het doorgronden van een doelgroep is van groot belang voor een geslaagde campagne. Wij beschikken over onderzoeksresultaten van onafhankelijke en eigen enquêtes, die wij graag met u delen voor beter begrip van uw doelgroep. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze blogpost voor enkele opmerkelijke enquêteresultaten over de Belg en zijn bank.

Contacteer ons voor een out-of-the box campagne naar de juiste doelgroep via Trends, de brug naar het juiste segment binnen de grootste business community van België.