Trends Vlerick Business Essentials: uniek partnership

Print

Trends, Trends-Tendances en de Vlerick Business School slaan de handen in elkaar voor een uniek project: “Learn To Speak Business”. Deze nieuwe opleiding van de Vlerick business School bestaat uit 5 modules, de Trends Vlerick Business Essentials, die via een online learning platform aangereikt worden.

Op 1 oktober start deze opleiding met een kick off-event, waar deelnemers, lesgevers en partners uitgebreid met elkaar kunnen kennismaken. Gedurende 10 weken kunnen de deelnemers op eigen tempo de 5 modules online doorlopen. Op 14 januari 2020 gaat het graduation event door met boeiende keynotes en een uitgebreid netwerkmoment.

Wij bieden geïnteresseerde partners graag de opportuniteit aan zich te associëren aan deze kwalitatieve opleiding. Het communicatieplan bereikt zowel intrapreneurs als entrepreneurs die streven naar groei. Zet uw expertise bij hen in de kijker, laat 5 eigen mensen hun Vlerick certificaat in Business Essentials halen en geniet optimaal van de uitgebreide netwerkmogelijkheden en de visibiliteit in het volledige mediaplan.

Bekijk hier de infofiche voor een partnership. Neem contact met ons op voor meer informatie.