Themanummers Steps in 2020

Print

In 2020 heroriënteert Steps haar redactionele aanpak. Naast de vaste rubrieken (fashion & beauty, body & mind, culinair, wonen en reizen) werkt de redactie in verschillende specials een zorgvuldig gekozen, centraal thema uit. Ook de specials Loving You en Communie passen met hun vernieuwde concept binnen deze aanpak en genieten zo van de slagkracht en ruime verspreiding van Steps (minstens 250.000 exemplaren).

De specials die de komende maanden zullen verschijnen, zijn:
 

  • Steps Staycation, 13 juni: sterke content over vakantie in eigen land, tips voor toffe daguitstapjes en -activiteiten voor het hele gezin en tips om je tuin om te bouwen tot een vakantieplek. De verdeling bij 54.000 exemplaren van Sport/Voetbalmagazine zorgt voor een optimaal bereik op actieve gezinnen.
     
  • Steps Loving You in tête-bêche bij Steps, 5 september: een inspirerende trouwspecial die in combinatie met lovingyou.be lezers van begin tot eind begeleidt bij de organisatie van hun hun perfecte droomhuwelijk. 10.000 extra exemplaren zijn verkrijgbaar op trouwbeurzen en op aanvraag via de site.
     
  • Steps Gold + Living, 3 oktober: deze luxe-editie met gouddruk op de cover en rechte rug besteedt aandacht aan alles wat stijlvol, uniek en exclusief is. Daarnaast bevat dit nummer een verrassend en inspirerend dossier waarin de redactie met enkele gereputeerde interieurspecialisten de allernieuwste woontrends bespreken.
     
  • Steps Communie, in tête-bêche bij Steps, 5 december: een inspirerende communiespecial die in combinatie met communie.be trotse ouders begeleidt bij de organisatie van een onvergetelijke communiedag of lentefeest. 24.000 extra exemplaren zijn beschikbaar via displaypunten binnen de sector, op aanvraag via de website. Daarnaast worden 6.000 exemplaren geblisterd verstuurd aan Roularta-abonnees met kinderen binnen de juiste leeftijdscategorie.

Meer weten over Steps en haar specials? Neem dan contact met ons op.