Steps: Een druk najaar met speciale edities

Print

Dit najaar stelt Steps alles in het werk om lifestyle in al zijn facetten extra in de kijker te zetten. Uitstel is geen afstel, daarom creëren de speciale uitgaven Steps Loving You en Steps Communie de kans bij uitstek om de beste oplossingen en nieuwe, prachtige collecties voor te stellen voor deze speciale gelegenheden. Steps Gold brengt ode aan luxe, comfort en kwaliteit, kortom alles wat een vrouw nodig heeft om zich goed in haar vel te voelen, en brengt ook nog eens de beste interieurideeën met het dossier Living.

Een overzicht:

Op 5 september verschijnt Steps Loving You in tête-bêche bij Steps. Dit magazine en zijn website lovingyou.steps.be vormen de ideale gids voor toekomstige bruidsparen, hun familie en vrienden. Van die prachtige bruidsjurk, over een romantisch trouwfeest tot een onvergetelijke huwelijksreis: Steps Loving You begeleidt hen van A-Z in hun voorbereiding van de mooiste momenten van hun leven.

Op 3 oktober besteedt Steps Gold in een luxueuze editie met rechte rug en cover in gouddruk aandacht aan alles wat stijlvol, uniek en exclusief is. Een Belgisch topmodel, een bekende reisjournalist, een rasechte kunstspecialist en een inspirerende personal coach verklappen hoe elke vrouw meer luxe, comfort en kwaliteit in haar leven kan brengen.
Daarnaast bevat dit nummer het verrassende en inspirerende dossier Living, waarin de redactie met enkele gereputeerde interieurspecialisten de allernieuwste woontrends bespreken.

Op 5 december verschijnt Steps Communie in tête-bêche bij Steps. In combinatie met de website communie.be begeleidt deze inspirerende communiespecial trotse ouders bij de organisatie van een onvergetelijke communiedag of lentefeest.

Ben jij die expert die kan zorgen voor het onvergetelijke huwelijk én communie- en/of lentefeest? Combineer dan Steps Loving You en Steps Communie aan uitzonderlijke voorwaarden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze speciale uitgaven.