Sport/Voetbalmagazine is weer helemaal terug

Print

Sport/Voetbalmagazine koos ervoor in een tijd dat de sportwereld tot stilstand was gekomen de publicatie even stop te zetten en de site verder uit te bouwen. Sinds woensdag 5 augustus ligt Sport/Voetbalmagazine met de competitiespecial weer in de handel en bij abonnees in de brievenbus.

De traditionele competitiespecial is het eerste nummer na de onderbreking. Een bijbel voor het nieuwe seizoen, door de redactie zorgvuldig gemaakt in een tijd dat de competitieformule lang onduidelijk was. Zouden het zestien clubs zijn, zeventien, of achttien? Zou de competitie op 8 augustus beginnen? Of wordt het kampioenschap uitgesteld? Het veranderde als het ware van dag tot dag.

De redactie van Sport/Voetbalmagazine hield met verschillende scenario's rekening. En kon vrijdagavond de definitieve planning invullen. Het uiteindelijke resultaat is een lijvige special van 212 pagina's dik. Met alle clubs uit 1A die compleet worden doorgelicht, maar ook met aandacht voor de clubs uit 1B. De ideale opwarmer voor een seizoen waar iedereen naar hunkert.

Houd zeker ook de kalender in de gaten voor de volgende uitgaven.

Neem contact op met Kenny Provyn voor meer informatie.

Sport/Voetbalmagazine in een notendop