Sport/Voetbalmagazine gaat even op de bank

Print

Het dagelijkse leven is door de coronacrisis tot stilstand gekomen. Het vergaat de sportwereld niet anders. Voetbalcompetities worden opgeschort, wielerwedstrijden worden geannuleerd, de Olympische Spelen zijn naar volgend jaar verplaatst, …

Omdat voetbal- en ander sportnieuws schaars worden, krijgen de redacties van Sport/Voetbalmagazine en Sport/Foot Magazine het moeilijk om wekelijks kwaliteitsvol nieuws te brengen. Daarom is beslist om de verschijning van het magazine na 22 april op te schorten tot de sportwereld weer op gang komt. Houd zeker onze kalender in de gaten!

De magabooks en speciale uitgaven van Sport/Voetbalmagazine zullen in functie van de actualiteit geannuleerd of naar een latere datum verplaatst worden. Anderhalve week voor de start van de nieuwe Jupiler Pro League, verschijnt Sport/Voetbalmagazine weer op papier en pakt hierbij direct uit met zijn nagelnieuwe Competitiespecial.

Sport/Voetbalmagazine blijft doorgaan, maar in een andere vorm. De redacties zetten in op digitale kanalen en social media en zorgen voor een uitbreiding en opsmuk van de site (www.sportmagazine.be). Sportfans kunnen daar de polsslag van de sport blijven voelen, met duiding en opiniëring, met interviews, met nieuwsbrieven, met wedstrijden met leuke prijzen.

Neem contact op met Kenny Provyn voor meer informatie.