She Goes ICT geeft de aftrap voor de Data News events

Print

Op 15 maart gaat de feestelijke 10e editie van She Goes ICT door in het Kasteel van Terblock in Overijse. Dit evenement bekroont jaarlijks vrouwen die zich onderscheiden hebben in de ICT sector. Wie volgt dit jaar ICT Woman 2017 Muriel De Lathouwer van EVS op? En wie volgt Valérie Taerwe van AE op als Young ICT Lady?

Mis dit vrouwvriendelijke event niet! Geniet van de netwerkmogelijkheden en mooie visibiliteit bij een ICT-minded publiek: bekijk hier de infofiche.

Bent u eerder op zoek naar nieuw ICT-talent om uw team te versterken? Op 29 maart gaat een nieuwe editie van Match IT door in de Kinepolis te Brussel. Dit jaar wordt het event opgesplitst in twee ontmoetingsmomenten. In de vooravond is er vrije toegang voor laatstejaarsstudenten en actieve werkzoekenden uit de ICT-sector. Later op de avond is de toegang voorbehouden aan latent werkzoekenden die persoonlijk voor een avondje film en netwerking uitgenodigd werden.

Voor alle partijen wordt dit een interessante avond. Bekijk hier de infofiche van Match IT.

Op 20 april steunt Data News uw zoektocht naar de witte raaf met de jaarlijkse Career Guide. Deze rekruteringsgids biedt een uitgebreid overzicht van alle grote, Belgische bedrijven die ICT­professionals in dienst hebben of op zoek zijn naar nieuw ICT-­talent. Deze gids wordt uitgestuurd naar alle lezers van Data News, evenals naar een selectie van universiteitsstudenten en jonge afgestudeerden.

Bekijk hier de infofiche van de Career Guide.

Contacteer ons voor meer informatie.