Raimundo, de vinger aan de pols voor het buitenlands voetbal

Print

Op 19 maart lanceren Sport/Voetbalmagazine en Sport/Foot Magazine Raimundo (N/F), een digitaal magazine over buitenlands voetbal.
 
Het magazine van 18 pagina’s met webartikels komt wekelijks online om 21u op vrijdagavond en is een aanvulling op de printweekbladen Sport/Voetbalmagazine en Sport/Foot Magazine, die de focus voornamelijk op het Belgische voetbal leggen. Raimundo is gratis voor de abonnees van Sport/Voetbalmagazine en Sport/Foot Magazine. Niet-abonnees kunnen zich afzonderlijk op het e-magazine abonneren voor 4,95 euro per maand. De naam Raimundo, een anderstalige verbastering van Raymond, verwijst naar Raymond Braine, de eerste Belgische voetballer die een transfer naar het buitenland maakte, en Raymond Goethals, de eerste Belgische trainer die de Europa Cup 1 won. Het EK, feest van het buitenlands voetbal, komt er met rasse schreden aan! Mis dus niets meer van alle gebeurtenissen in het buitenland dankzij Raimundo www.sportmagazine.be/kiosk  

Sport/Voetbalmagazine en Sport/Foot Magazine bereiken wekelijks 439.307 lezers* en worden gedrukt op een oplage van 44.509 exemplaren**. Deze sportieve bladen bereiken een interessante jonge, mannelijke en koopkrachtige doelgroep: 50,5% van de lezers is jonger dan 35 en 82% zijn mannen, uit de sociale klasse 1-4 (50%)*. 
Bron: *CIM NRS Paper + Digital 2019-2020, **Print run Cim Brand Report 2019