Nieuwe datum! Een kunstzinnige Trends Style

Print

Veel mensen hebben wel interesse in kunst, maar durven niet goed een galerie binnen te stappen omdat ze denken dat kunst in sé duur is. Vaak weten ze gewoon ook niet hoe ze eraan moeten beginnen om iets van kwaliteit in huis te halen.

Dat is waar de Affordable Art Fair op inspeelt: daar kun je kunstwerken kopen voor ‘schappelijke’ prijzen tot maximum 7.500 euro.
Eigenlijk kan je grosso modo stellen dat je vanaf bedragen van 1.000 à 1.500 euro al uniek werk kan kopen van kunstenaars die in musea hebben tentoongesteld.

Trends Style, de lifestylebijlage van Trends en Trends/Tendances, pakt op 25 februari 2021 uit met een special Art, volledig aan kunst gewijd in de brede zin van het woord. Als je iets van waarde wil kopen, hoe pak je dat aan? We laten experts uit het populaire programma Stukken van Mensen aan bod, die hun tips en visie delen om kunst te kopen. 

Verschijning: 25/02/2021 - Deadline reservatie: 10/02/2021 - Deadline materiaal: 11/02/2021 

Contacteer ons om te adverteren in deze interessante special en bereik de mooie doelgroep van Trends-lezers met interesse in lifestyle en kunst.