Nieuw jaar, nieuwe opportuniteiten en vernieuwde formules

Print

Het ‘magische jaar’ 2020 belooft een uitgebreide kalender, nieuwe initiatieven en interessante opportuniteiten voor partners uit de toeristische sector. Van ontbijtadresjes dichtbij tot treinreizen doorheen het verre India, onze redacties snijden het allemaal aan in 2020.

Diverse Black edities creëren doorheen het hele jaar een sterk redactioneel kader om exclusieve en verrassende bestemmingen, adresjes en activiteiten in de kijker te zetten. Black Luxe leidt als toppunt van genieten en wegdromen van exclusieve plekjes de lente (18/03) en winter (04/11) in. Black Reizen (20/05) tipt verrassende bestemmingen dichtbij en veraf. Black Food (23/09) doet de beste culinaire places-to-be in binnen- en buitenland uit de doeken. Waarnaartoe met eindejaar? Black Feest (25/11) zorgt voor de nodige inspiratie voor een geslaagde eindejaarsperiode.

Daarnaast verleiden thematische dossiers in verschillende magazines onze lezers om er even tussenuit te knijpen of om een droomvakantie te beleven. Een greep uit het aanbod:

  • In het voorjaar blikken Libelle en Femmes d’Aujourd’hui (19/03) vooruit op skivakanties met het gezin.
  • Aan de vooravond van de zomervakantie zetten Knack en Le Vif Weekend (24/06) zich schrap voor een zwoele zomer met een eigen zomernummer. Na de zomervakantie (7/10) inspireren ze de vroegboekers met nieuwe reisideeën.
  • Feeling en GAEL luiden op 21/10 het nieuwe wintersportseizoen in.
  • De Artsenkrant pakt op 23/10 uit met zijn derde Luxespecial, een staalkaart om te proeven van het goede leven en ideeën om zich aan de hedendaagse drukte te onttrekken.

2020 is tevens het jaar van vernieuwing en dat blijkt ook uit onze opgefriste en nieuwe creatieve formules. Surf mee op de golf van influencer marketing door in te zetten op een reisdagboek van bekendheden. Verwen onze lezers met scheurkaarten of een exclusieve bijlage op tabloidformaat. Of genereer extra impact met een van onze innovatieve mobile formaten, zoals een Deck of Cards of een Spincube.

Contacteer Steven voor meer informatie over de kalender 2020 en creatieve formules