Knack Weekend Black en Le Vif Weekend Black edities krijgen luxueuze upgrade

Print

Knack Weekend en Le Vif Weekend krijgen vanaf 13 februari een nieuwe look, internationaler, luxueuzer en innovatief.  

De eerste editie die in de nieuwe stijl uitgegeven wordt, is de Black Mode op 13 februari. Er zullen dit jaar nog acht Black edities volgen. Eerder koos Knack Weekend voor zijn reguliere nummers reeds voor luxueuzer en zachter papier. Nu volgt dus een upgrade van de speciale Black edities. Omdat de uitgever ervan overtuigd is dat een magazine meer dan ooit een moment van ontspanning en genieten is. De tijd nemen, even niet hoeven rushen, maar heerlijk traag degusteren.

De Black-uitgaves van Knack Weekend en Le Vif Weekend zullen er meer dan ooit eigentijds uitzien dankzij de nieuwe lettertypes en een verfrissende opmaak met een doordacht evenwicht tussen tekst en beeld. Ze behouden wel hun groot formaat en opdikkend mat papier, alsook de rechte rug.

Knack Weekend en Le Vif Weekend bereiken een interessant lezerspubliek van mannen en vrouwen met een breed interesseveld, die graag helemaal mee zijn. Bij Knack en Focus komen ze aan hun trekken voor politiek en cultureel nieuws, in Knack Weekend vinden ze hun gading als het om lifestylenieuws gaat. Ze houden van kwaliteit en hebben een hoge levensstandaard.  

Meer informatie over de nieuwe Blacks kan u vinden in dit document