Een ééngemaakte Krant van West-Vlaanderen

Print

Sinds 10 januari verschijnt de gloednieuwe Krant van West-Vlaanderen. 1 nieuwe, provinciale krant verbindt alle West-Vlamingen met nieuws van Brugge tot Ieper en van Oostende tot Kortrijk. West-Vlaamse verhalen, geschreven door West-Vlaamse pennen, zorgen voor een uniek, West-Vlaams gevoel van verbondenheid.

De provinciale krant wordt aangevuld door 1 van de 5 lokale edities: De Zeewacht Kust, Brugsch Handelsblad (Brugge-Torhout), De Weekbode Roeselare-Izegem-Tiel), KW Kortrijk-Menen-Waregem en Het Wekelijks Nieuws Westhoek. Van de wafelenbak van de scouts, de geboorte van een kind tot de beslissingen van de gemeenteraad, de lokale krant informeert de West-Vlaming over wat er in zijn regio gebeurt.

Krant van West-Vlaanderen brengt nog meer van het goede West-Vlaamse leven. Het vernieuwe lifestylemagazine KW Weekend toont West-Vlaanderen op z’n mooist, met aandacht voor mode, tuinen, feesten en design. De KW specials belichten van hun kant diverse topics die West-Vlamingen interesseren, zoals toerisme, zorg, vastgoed, ... Noteer zeker de KW Zorgspecial op 04/09, KW Het Lekkere Westen op 18/09 en de KW Vastgoedgids op 25/09 in uw agenda!