E conquers mobility

Print

In april gaan we voluit voor E-Mobility!

Op 8/04 brengen we een groot redactioneel dossier over elektrische wagens, gefocust op zelfstandigen en ondernemers. Deze uitneembare encart van minstens 24 pagina's komt op dikker papier en wordt centraal geniet in Trends/Trends -Tendances. De business audience van Trends & Trends/Tendances (62.000 ex – 307.000 lezers NL & FR) is kapitaalkrachtig en geïnteresseerd in de 100% fiscale aftrekbaarheid van (PH)EV’s voor bedrijven/ondernemingen. Wij informeren hen over het aanbod qua elektrische wagens, de mogelijkheden voor laadpalen, TCO, VAA, het verschil in rijplezier enzovoort.

Op 21/04 pakken we dan weer voor het eerst uit met een heuse E-BIKE Special! Deze gids van minstens 52 pagina's komt met een rechte rug en kwalitatief dikker papier! Nu de elektrische fiets is doorgebroken bij het brede publiek: jong en oud, voor vrije tijd of woon/werkverkeer, maken wij hen wegwijs in de verschillende types e-bike, accessoires zoals horloges of fietsGPS, fietsroutes,…
Daarom opteren we voor een massale verdeling van de E-BIKE Special bij de Nederlandstalige abonnees van Knack (hoger opgeleiden), Trends (zakenmensen), Libelle (vrouwen tussen 30-65jaar) en Plus Magazine (actieve 55+): goed voor een oplage van 264.000 exemplaren en een imposant bereik van meer dan 1 miljoen Vlamingen, of niet minder dan 1 op de 6 Vlamingen.