Dit zijn de mooie winnaars van de Belgian Beauty Awards 2021!

Print

Op 23/03 werden de Belgian Beauty Awards 2021, een initiatief van Knack/Le Vif Weekend, Feeling/GAEL, Flair N/F en Libelle/Femmes d'Aujourd'hui, uitgereikt. Veertien in 2020 gelanceerde beautyproducten kregen een award! 

De Belgian Beauty Awards bestaan al meer dan twintig jaar. Ze zijn een initiatief van Knack/Le Vif Weekend, Feeling/GAEL, Flair N/F en Libelle/Femmes d'Aujourd'hui. De jury bestond uit acht onafhankelijke beautyjournalisten en werd voorgezeten door Ruth Goossens, hoofdredactrice van Knack en Le Vif Weekend. De jury heeft alle ingezonden producten persoonlijk getest. De redacteuren van elk magazine kozen ook hun eigen favoriete product.
 
Omwille van Covid werden de uitreiking van de Belgian Beauty Awards 2021 en de voorstelling van de winnaars dit jaar uitzonderlijk online gehouden. Vanaf 24 maart zullen de deelnemende magazines in print en online redactionele artikels publiceren over de Belgian Beauty Awards 2021, waarbij de winnaar en de twee andere genomineerden per categorie worden voorgesteld.