5 goede redenen om op Match IT aanwezig te zijn

Print

Op 2 april 2020 organiseert Data News een nieuwe editie van Match IT, een evenement dat mikt op gemotiveerde starters, getalenteerde jobzoekers en ambitieuze ‘high potentials’ in de IT-sector.
Op zoek naar een goede IT-match om talenten in uw onderneming te vervoegen? Hier zijn 5 goede redenen om op Match IT aanwezig te zijn:

  • Een rekruterings- en een netwerkevenement waar uitsluitend IT-profielen aan deelnemen.

Het rekruteringsevenement is open voor iedereen met interesse in een IT-job. Een intensieve mediacampagne moedigt laatstejaarsstudenten en (actief) werkzoekenden aan om zich online in te schrijven voor Match IT. Latent werkzoekenden en hoge IT-profielen (minstens 3 jaar IT-werkervaring) worden later op de avond persoonlijk uitgenodigd voor een Comedy Night, gekoppeld aan een gezellige netwerkdrink.

  • Een relaxte omgeving om op informele manier kennis te maken met gemotiveerde kandidaten.

De informele sfeer biedt de ideale context om een kwalitatief gesprek te hebben met verschillende potentiële kandidaten.

  • Spring in het oog als werkgever voor, tijdens en na het evenement.

Alle sponsors komen duidelijk in beeld gedurende de hele campagne rond Match IT. Bekijk onze infofiche voor een overzicht van wat onze sponsorpakketten inhouden.

  • Met Conversation Starter screent u de deelnemers en regelt u afspraken met de interessantste kandidaten.

Deelnemers aan het evenement geven op voorhand hun gegevens en voorkeuren in via Conversation Starter. Via deze gegevens kunt u kandidaten op voorhand screenen en een afspraak op het evenement maken. Het resultaat is een kwalitatief gesprek met de kandidaten die u interesseren.

  • Alles wordt voor u geregeld zodat u zich volledig op de gesprekken met kandidaten kunt richten.

De aankleding van de stand, catering, organisatie van het evenement, het aantrekken van interessante profielen, … Wij regelen het hele evenement zodat u zich volledig op de kandidaten kunt richten.

Mis deze kans niet. Contacteer Carole voor meer informatie over dit evenement.