40 jaar Data News: speciaal verjaardagsnummer

Print

Op 4 oktober pakt Data News uit met een luxueuze verjaardagseditie: reeds 40 jaar legt dit magazine de brug tussen IT-toepassingen, technologie, IT-managers en eindgebruikers bij ondernemingen, overheid, onderwijs en IT-verenigingen. Omwille van deze verjaardagseditie zijn er enkele verschuivingen in de kalender van Data News doorgevoerd. De ICT Guide wordt opgenomen in het verjaardagsnummer en verschuift zo van 21 juni naar 4 oktober. 

De ICT Guide bereikt met zijn verhoogde oplage niet alleen de Data News-lezers bereikt, maar eveneens de abonnees vanTrends en Trends-Tendances. De ICT Guide biedt een antwoord op de vragen “How to satisfy you CEO (as a CIO)?” en “How to challenge your CIO (as a CEO)?”. Traditioneel brengt de ICT Guide ook een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste IT- en telecomspelers op de Belgische markt.

In het verjaardagsnummer van Data News werpt de redactie een blik terug op het verleden en een blik vooruit op de toekomst. Ook partners krijgen de mogelijkheid om uitgebreid een terug- en vooruitblik over bepaalde technologieën te delen. Dankzij een voordelige combinatie van print, online en video, biedt dit een uniek kader voor een sterke positionering.

De redactie viert 40 jaar Data News eveneens met 40 controversiële stellingen. De redactie laat experten aan het woord om deze stellingen te schetsen in het verleden, het heden en de toekomst. Daarnaast is er ruimte voor feedback uit de LinkedIn-community van Data News en kan een expert van de partner een gekozen stelling bevestigen of ontkrachten voor wat het toekomst-luik betreft.

Een overzicht van enkele controversiële stellingen:

  • Mainframe heeft wel degelijk nog een toekomst
  • Robotisering zal de IT-tewerkstelling doen dalen
  • AI is een hype en zal overwaaien
  • Is de toekomst van computing nu een gedistribueerd of centraal model?
  • Lokale datacenters worden overbodig: alles gaat toch naar de Cloud

Meer weten over de opportuniteiten van dit verjaardagsnummer? Neem contact met ons op.