Nest

Print

Presentatie

Redactionele formule

Nest is een woonmagazine dat zich richt op lezers die houden van het landelijke leven: interieurinrichting, tuin, keuken, daguitstappen en reizen. Het laat dromen van het landelijke ritme, weg van de waan van de dag en het haastige bestaan dat we in de realiteit haast allemaal leiden.

Nest geeft ook tips en inspiratie om met familie en vrienden eropuit te trekken of gewoon gezellig samen te koken. Nest brengt leven in de brouwerij. In Nest vindt de lezer levende interieurs, seizoensgebonden recepten, verrassende kookideeën, inspirerende tuinen, toeristische reportages en zoveel meer.

Sinds begin 2017 zit nest in een nieuw jasje: het magazine heeft een nieuwe lay-out en een nieuwe baseline ‘Het goede leven, binnen & buiten’, maar de kern van het magazine is dus trouw aan het DNA gebleven: huis & tuin, recepten, reizen.

Het magazine Nest brengt ook vier keer per jaar een woonspecial uit op groter formaat: 225 x 285 mm. Daarnaast brengt het magazine nog enkele andere speciale edities uit: Nest Koken, Nest Tuinen, Nest Kust en Nest Zelf Maken.

Meer info? Lees deze fiche.

Lezerspubliek: echte creatievelingen

Nest is er voor creatieve lezers van vandaag. Voor vrouwen en mannen die hun energie halen uit de natuur, die respect hebben voor echte materialen, die op zoek zijn naar authenticiteit, maar ook midden in het leven staan. Nest is er voor de talloos vele mensen die in zichzelf, in de natuur, in hun woonplek een ruimte zoeken waar rust en evenwicht centraal staan.

Kerncijfers

  • Luxe-afwerking met rechte rug
  • Taal: Nederlandstalige en Franstalige editie
  • Periodiciteit: 10 x/jaar
  • Lanceringsjaar: 2002

  • Hoofdredacteur: Karolien Van Cauwelaert

  • LLP: 460.092

  • Oplage Nest N/F: 108.077 exemplaren (Print run Cim Brand Report 2017) Opgelet: dit is een gemiddelde oplage, deze varieert naargelang de editie: grotere oplage of groot formaat. Contacteer ons om de juiste oplage te kennen!

Technische info