Krant van West-Vlaanderen

Print

Media kit

Krant van West-Vlaanderen is een betalende, wekelijkse krant, bestaande uit 8 regionale edities, gelegen rond de steden Brugge, Torhout, Roeselare-Izegem, Tielt, Kortrijk-Menen en Waregem, inclusief de Kust en Westhoek. Met meer dan 354.250 lezers (CIM NRS 2017-2018, total brand) is dit weekblad het meest gelezen betaalde medium in de provincie!

Een team van 25 professionele journalisten schrijft de verschillende edities. Meer dan 500 lokale medewerkers gaan dagelijks op zoek naar nieuws in de kleinste dorpen en wijken. Daarbij zijn ze op zoek naar veel meer dan alleen nieuws. Zij hechten ook veel belang aan de mensen achter het nieuws en aan de waarde van lokale informatie. De reportages zijn geschreven in de stijl van Krant van West-Vlaanderen, met een goede mix van goed en soms ook minder goed nieuws.

Het leven zoals het is. Het weekblad verschijnt elke vrijdag, is te koop voor € 3,50 en circuleert een week lang in familiehuishoudens. Alle segmenten van de bevolking en alle leeftijdsgroepen lezen deze krant.

 

KEY FACTS

  • Verspreiding: 78.134 exemplaren
  • LLP: 354.250 lezers
  • Dekking in West-Vlaanderen: 28,9%.

Bron: CIM NRS 2017-2018 / verspreiding: interne informatie