VOKA Open Bedrijvendag

Print

Concept

Elke eerste zondag van oktober is het weer Voka Open Bedrijvendag. Het is een evenement waarop honderden bedrijven uit alle mogelijke sectoren samen de deuren openen voor een zeer divers en breed publiek. Bezoekers krijgen de kans om te ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar hun buurman werkt,… Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.

Waarom deelnemen?
  • Eerst en vooral krijgt je imago een flinke boost. Niet alleen dankzij de honderden tot duizenden bezoekers die jouw bedrijf bezoeken op Voka Open Bedrijvendag, maar ook via de honderdduizenden bezoekers van onze website, de duizenden bezoekers die met hun smartphone op stap gaan en de vele lezers van het Open Bedrijvendag magazine. Open Bedrijvendag is dus ook het geknipte moment om met een nieuwe naam of een nieuw product naar buiten te komen.
  • Daarnaast strálen je medewerkers op Voka Open Bedrijvendag. Collega’s van verschillende diensten komen op een andere wijze met elkaar in contact, werken samen naar een gemeenschappelijk doel en leren het bedrijf en elkaar op een nieuwe manier kennen, een ware teambuilding dus! Je medewerkers krijgen de kans om aan familie en vrienden te tonen wat ze dagdagelijks doen en zijn fier op hun job.
  • Wanneer je op zoek bent naar nieuwe collega’s kan je Voka Open Bedrijvendag zeker aangrijpen als rekruteringstool. Nergens anders kan een sollicitant rustig de sfeer in een bedrijf opsnuiven, kennismaken met toekomstige collega’s en de job al even uitproberen alvorens te solliciteren. Nergens anders kan je je jobaanbod ook aan toevallige bezoekers voorstellen, waardoor je kwalitatieve profielen aanspreekt, die je met een andere jobcampagne niet altijd weet te bereiken.
  • De producten/offertes rollen overigens als zoete broodjes over de toonbank op Voka Open Bedrijvendag, waardoor het evenement zeker ook invloed heeft op je omzet. De ervaring leert ons dat mensen die je product of bedrijf gezien hebben meteen ook een pak meer vertrouwen in je aanbod hebben. Op Open Bedrijvendag worden dan ook heel wat producten verkocht, afspraken gemaakt, offertes opgesteld, ideeën opgedaan voor later en contactgegevens uitgewisseld.
  • Je bedrijf ligt er op Voka Open Bedrijvendag ten slotte kraaknet bij, er zijn enthousiaste bezoekers aanwezig, je medewerkers zetten hun beste beentje voor én het bedrijf is in werking. Een mooie gelegenheid dus om je partners te laten kennismaken met de werking van je bedrijf. Zo krijgen alle stakeholders een optimaal beeld van je bedrijf.
Hoe werkt het?

In ruil voor de deelnameprijs (afhankelijk van het aantal werknemers) ontvangt een bedrijf drie grote pakketten. Het eerste pakket draait om advies en begeleiding. Het tweede pakket omvat alles wat met de communicatie over, de organisatie van, en de promotie rond Voka Open Bedrijvendag te maken heeft. Het derde en laatste pakket gaat tot slot volledig over media en opname in onze geoliede promotiemachine.

Aarzel niet om contact op te nemen met Karina voor meer details.

Praktische informatie

Locatie
Vlaanderen & Brussel
Datum
zondag, 6 oktober, 2019 - 10:00
ROULARTA MEDIA
Z.1. RESEARCHPARK, 120/B-1731 ZELLIK
T + 32 2 467 56 11
WWW.ROULARTAMEDIA.BE