Trends Sales & Marketing Awards

Print

Concept

Vandaag, in een wereld van disruptie en digitale transformatie, hertekenen de sociale media en vernieuwende customer journeys het sales en marketing landschap. 

De Trends Sales & Marketing Awards bekronen de personen die een beslissende rol hebben gespeeld in hun organisatie door op een structurele manier winst of omzet te genereren voor hun bedrijf, die een vernieuwend of disruptief sales- of marketingtraject hebben opgestart, een creatief idee hebben uitgewerkt dat een enorme impact heeft gehad op het bedrijf of één van haar producten of diensten of tenslotte een fantastische verkoopsdeal heeft kunnen afronden.
Deze Trends Sales & Marketing Awards zullen worden uitgereikt voor zowel de BtoC als da BtoB sales en marketing professional en dit voor beide taalgebieden. Er zijn dus in totaal 4 TSMA winnaars.

Hoe verloopt het jureringsproces?
  • tot en met zondag 27 september 2020 om 23u59, kunnen kandidaten ingeschreven worden voor de verschillende Trends Sales & Marketing Awards.
  • de jury zal zich achter gesloten deuren beraden en 3 genomineerden selecteren per categorie: B-to-B Nederlandstalig, B-to-C Nederlandstalig, B-to-B Franstalig en B-to-C Franstalig. De 12 kandidaten zullen geportretteerd worden in Trends en Trends-Tendances van 22 oktober 2020.
  • op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020, zullen de 12 genomineerde kandidaten zich mondeling verdedigen voor de voltallige jury.
  • van donderdag 22 oktober tot en met woensdag 4 november 2020, zal het publiek kunnen stemmen op hun favoriete kandidaten via de website
  • de jury zal, rekening houdend met de stemmen van het publiek, de winnaars bepalen en voorstellen midden november 2020.

Meer info op tsma.be.

Praktische informatie

Locatie
Brussel
Datum
dinsdag, 17 november, 2020 - 18:00
Contacts
ROULARTA MEDIA
Z.1. RESEARCHPARK, 120/B-1731 ZELLIK
T + 32 2 467 56 11
WWW.ROULARTAMEDIA.BE