FOR MORE INFORMATION
alex coene

www.kanaalz.be/

Het gevarieerde en gespecialiseerde aanbod van Kanaal Z en Canal Z, samen met de vernieuwde aanpak, resulteren in een trouw kijkgedrag en deden de zender uitgroeien tot de grootste digitale zender in ons land. In 2012 zijn de kijkcijfers van de zenders immers met 14 procent gestegen. Wekelijks kijken er ongeveer 1.519.000 mensen*; maandelijks kunnen Kanaal Z en Canal Z rekenen op ongeveer 3.650.000 unieke kijkers*. Met een gemiddeld dagbereik van 338.000 kijkers* bevestigen beide zenders dus een volwaardige plaats te hebben binnen het gehele tv-aanbod. Kanaal Z en Canal Z mikken hierbij niet enkel op de ‘Homo Economicus’, zijnde de ondernemer, de bedrijfsleider en de starter, maar ook op de financieel geëngageerde burger.

Bovendien zorgen de 4 minuten durende videomodules ervoor dat de uitzendingen onmiddellijk op diverse platformen kunnen geplaatst en bekeken worden (iPad, websites, newsletters). Op die manier willen beide zenders, naast het aanbieden van betrouwbare en waardevolle informatie, ook de sterkhouder zijn in het optimaliseren van de audiovisuele communicatie van bedrijven, kenniscentra en federaties.


Great Brands love Kanaal Z

Hier vindt u de presentaties van onze event op 10 juni: Beobank, presentatie P.Peeters, Real Dolmen, Vandelanotte, Volkswagenpresentatie A.Coene.
 

* Bron: Kleine Audimetrie, januari 2013

NEWSLETTER

ROULARTA IN MEDIA

JOIN US