CIM Persbereiksstudie

Print

Het CIM stelt zich tot doel zijn leden op permanente en regelmatige basis binnen de kortst mogelijke termijn nauwkeurige en betrouwbare gegevens te leveren die noodzakelijk zijn voor de objectieve weergave en de optimalisering van de reclamebestedingen in België.

De centrale strategische studie van het CIM bestaat enerzijds uit een jaarlijkse plurimediastudie en anderzijds uit een enquête over het gebruik van bepaalde merken of producten.

Het hoofddoel van deze studie (bij telkens ongeveer 10.000 personen) is vooral het bereik meten van ongeveer 200 titels, titelcombinaties of media behorend tot de categorieën dagbladen, magazines, huis-aan-huisbladen.

Sinds het najaar van 2013 worden de bereiksgegevens twee keer per jaar ter beschikking gesteld aan de markt: in september en in maart.

Print

Bekijk de video en maak kennis met onze doelgroepen.
In deze rubriek vindt u de profielfiches van onze magazines op basis van de CIM studie 2014-2015(1).

KnackKnack WeekendKnack FocusTrends & Trends-TendancesTrendsTrends-TendancesLe Vif/L'ExpressLe Vif Weekend Focus Vif - Sport/Voetbalmagazine & Sport/Foot Magazine - Ik ga bouwen & Je vais construireNestPlus Magazine - Data News Knack & Le Vif/L ExpressKnack & Le Vif WeekendKnack Focus & Focus Vif RNewsRWomenYoung Lifestyle Men Package

 

Raadpleeg ook de terminologie i.v.m. print.