Vind de ideale match voor uw vacatures via Data News

Print

In 2017 biedt Data News u diverse mogelijkheden om contact te leggen met gemotiveerd ICT-talent:

Career Guide
Op 21/04/2017 bereikt u via de jaarlijkse Career Guide alle Data News-lezers, eindejaarstudenten en pas afgestudeerden. In deze gids worden o.m. de resultaten van de jaarlijkse salarisenquête opgenomen en krijgen de lezers een overzicht van alle Belgische bedrijven die ICT-professionals zoeken of in dienst hebben. Bekijk de fiche van de Career Guide voor meer info.

Match it
U kunt gemotiveerde starters, getalenteerde jobzoekers en ambitieuze “high potentials” ook persoonlijk ontmoeten aan uw stand op Match It. Dit evenement gaat op 04/05/2017 in The Square in Brussel door.  D.m.v. onze formules komt uw bedrijf extra in de kijker te staan. Ontdek hier alle details over dit evenement.

Working in ICT
Working in ICT biedt u de kans om zowel via print als online onder de aandacht te komen van alle Data News-lezers en de lezers van Knack/Le Vif, Trends/Trends-Tendances en Voetbal-/Foot Magazine, geselecteerd op leeftijd en interesse. Hierbij kunt u ook deelnemen aan de Data News Imagostudie die de naams- en merkbekendheid van uw bedrijf bij uw doelgroep meet. Lees er meer over op de fiche van Working in ICT.

ICT Recruitment Packs
Het hele jaar door kunt u bovendien uw IT-vacatures online in de kijker zetten via onze impactvolle ICT-packs op Datanews.be. Bekijk hier welk Pack het best bij uw noden past.