Ronkende autodossiers in onze nieuwstitels

Print

Binnenkort verschijnt het eerste fleetdossier van 2017 in Trends en Trends-Tendances. Dit redactionele dossier over fleet en leasing vormen de ideale context om uw bedrijfswagens te promoten bij een bijzonder relevante doelgroep: onder de kaderleden die u via Trends en Trends-Tendances bereikt, zijn 60% fleetmanagers en heeft 45,7% zelf zijn bedrijfswagen kunnen kiezen.*

Opgelet! Het eerste fleetdossier verschijnt op 11 mei ! De deadline voor reservatie valt op 27 april.

Het tweede fleetdossier volgt op 2 november. Contacteer Joachim voor een attractieve offerte voor de eerste editie of beide edities !

Op 14 juni verschijnt in Knack en le Vif/L’Express een uitgebreid native dossier over elektrische en hybride wagens.  Na een objectieve inleiding over de markt, volgt een native stuk, bijvoorbeeld een interview, over uw merk. Als u bedenkt dat 53,2% van de Knack- en Le Vif-lezers misschien een elektrische wagen overweegt (maar liefst 78% overweegt misschien een hybride wagen) bij aankoop van hun volgende wagen, is dit dossier een ware buitenkans om uw elektrische of hybride aanbod onder de aandacht te brengen.**

Bovendien zit aan een deelname aan dit dossier ook een online luik verbonden én een opname in de Auto-e-letter die naar meer dan 450.000 GOCAR-contacten verstuurd wordt.

Neem contact op met Joachim voor details en tarieven.
Meer weten over de customer journey naar de keuze van een nieuwe wagen? Ontdek hier de resultaten van de GfK-studie naar dit keuzeproces.

*Kaderledenstudie 2015
**Roularta Research Car Survey September 2016