Plus Magazine N/F presenteert trots: Minimagazine ‘Reisapotheek’

Print

Een goed voorbereide lezer is er twee waard, en al zeker op vakantie. Het loont dan ook dubbel en dik de moeite om wat extra aandacht te besteden aan hun reisapotheek. Het bespaart hen op vakantie vast heel wat kopzorgen.

Met de nieuwe praktische minigids ‘Reisapotheek’ helpt Plus Magazine de lezer alvast een heel eind op de goede weg, of hij/zij deze zomer nu naar het zuiden, de bergen of de eigen achtertuin trekt.

Key facts Minigids Reisapotheek :

  • Verschijningsdatum: 22/06/2017
  • Formaat: A5 – 24 pagina’s – gekleefd op Cover 1
  • Oplage: 97.000 ex. N/F

Reserveer vandaag nog uw pagina in dit handige minimagazine. Let op: het aantal beschikbare pagina’s is beperkt en voor snelle beslissers, product placement behoort tot de mogelijkheden!

Ook in het zomernummer van Plus Magazine (verschijning 22/06) brengt de redactie een dossier rond vakantiekwaaltjes en reisziektes. Indien u gelijktijdig in dit dossier een inlassing reserveert geniet u een zomerse korting van 25% op deze inlassing.

Wilt u uw publiciteit in de minigids van Plus Magazine uitbreiden met een onlinecampagne en/of een leadgencampagne? Dat kan! Plaats uw publiciteit in de 50+ e-letter en geniet van 30% korting of word partner van het (publi)dossier 'Reisapotheek op Plusmagazine.be.

Raadpleeg alle info op deze infofiche en aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.