Plaats uw reizen en bestemmingen in het zonnetje in onze zomerspecials

Print

Wanneer het mooie weer er eindelijk weer door breekt, hebben onze lezers nood aan inspiratie voor hun vakanties en uitstapjes. Maar liefst 48% van onze lezers* haalt hun inspiratie voor uitstapjes en vakanties uit magazines. Op vrienden en kennissen na (49%) zijn magazines de voornaamste inspiratiebron van onze lezers. 

Op 27 april komt de speciale editie Trends Style Luxe uit. In dit magazine is luxe al wat de klok slaat. De top 5 buitenlandse bestemmingen van Trends Style-lezers voor citytrips zijn Parijs, Barcelona, Amsterdam, Londen en Rome. 48% van de Trends Style-lezers gaat ook graag op citytrip in eigen land.** Een luxueuze overnachting, uitstap of bestemming past hier dus helemaal in het plaatje.

6 op de 10 Trends Style-lezers gaat minstens 2 keer per jaar op citytrip**. Bezorg hen extra inspiratie in de Trends Style Sun & Fun Knokke van 15 juni, een zomerse lifestylegids over Sun & Fun, luxemerken en een bijzondere focus op Knokke.

Midden in de zomervakantie, op 26 juli, verschijnt de Knack/Le Vif Weekend Black Knokke-Heist in de bussen van de residentiële wijken en in de losse verkoop. 54% van de Weekend Black-lezers gaat 2 à 3 keer per jaar op meerdaagse vakantie. 29% van de Black Weekend-lezers spenderen meer dan € 1.500 per persoon voor hun belangrijkste vakantie*. In dit luxueuze collectors’ item genieten uw bestemmingen en reizen de aandacht van een kapitaalkrachtig doelpubliek.

Neem contact op met Steven Van Genechten voor meer informatie.

Bronnen:
* Roularta Holiday Survey 2015
** Lezersenquête Trends Style 2015