Le Vif/L’Express viert zijn 35e verjaardag in schoonheid

Print

Reeds 35 jaar is Le Vif/L’Express het Franstalige, Belgische nieuwsmagazine bij uitstek dat relevante debatten en discussies uitlokt en uitspit. Sinds zijn ontstaan heeft het magazine het hoofd geboden aan concurrenten als Pourquoi Pas, la Cité, L'Instant, Le Journal du Mardi en Marianne-Belgique en een sterke reputatie opgebouwd. Tegenwoordig is Le Vif/L’Express het magazine dat het dichtst op de huid zit van maatschappelijke evoluties in België.

Voorloper en opinieleider, Le Vif/L’Express ging nooit een aankondiging of provocatie uit de weg om de ware aard boven te halen van ogenschijnlijk onschuldige kwesties: de Waalse ontnuchtering, politiek-financiële zaakjes (dossier Inusop, de Kazachgate, de Publifin- en Samusocial-schandalen, …), extreemrechtse praktijken, het milieufanatisme, de opkomst van het islamisme of nog de sterke klim van de N-VA.

Ter gelegenheid van zijn 35e verjaardag, brengt Le Vif/L’Express op 29 maart 2018 een unieke Vif Extra uit dat illustreert hoe en waarom het nieuwsmagazine België zo in beroering brengt. Naast de geschiedenis en toekomst van Le Vif/L’Express, komen de meest opzienbarende evenals de meeste spraakmakende dossiers van de afgelopen 3 decennia aan bod, telkens voorzien van een situatieschets om de dossiers in hun context te plaatsen.

Kortom, deze editie van 48 pagina’s wordt een echt collector’s item. Bereik de 329.881 lezers van Le Vif/L’Express en profiteer van een uitzonderlijke redactionele context.

Natuurlijk kunnen ook onze adverteerders meevieren: geniet van een Top Topical-korting van 35% op advertentieruimte in deze Vif Extra door de verjaardag te vermelden in uw boodschap. Of verdubbel gratis uw advertentieruimte: plaats uw advertentie van 30 jaar geleden naast uw huidige campagne in dit verjaardagsnummer.
Het spreekt voor zich dat elke online advertentie op levif.be in dit feestelijke kader eveneens 35% korting geniet.

Gelieve ons te contacteren voor meer informatie over deze unieke promotie.