Een goed gevulde kalender voor Data News

Print

Net zoals de voorbije jaren informeert Data News zijn ruim 70.000 lezers over de laatste ontwikkelingen op vlak van ICT. De gedetailleerde kalender biedt een duidelijk overzicht van alle reeds vastgelegde dossiers voor 2018.

De digitalisering in tal van sectoren zal in de verschillende edities uitgebreid aan bod komen, evenals scherpe TechTests, kritische nabeschouwingen van toonaangevende, internationale ICT-events (zoals CeBIT en het Gartner Symposium ITxpo) en besprekingen van de eigen Data News-events.

Zo wordt in het nummer van 16 maart de digitale disruptie in de financiële sector uitgelicht. In dit nummer wordt eveneens veel aandacht besteed aan de 10e editie van She Goes ICT en de twee winnaressen die op 15 maart zullen bekend gemaakt worden. Daarnaast brengt Data News in deze editie ook verslag uit over het Mobile World Expo en over de resultaten van de TechTest op wifi-routers en meshes.

Bekijk de kalender van Data News voor een gedetailleerd overzicht van de overige dossiers en thema’s die dit jaar aangesneden zullen worden.

Vergeet zeker ook niet de Data News-events van dit voorjaar te noteren:

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de dossiers in Data News en de Data News-events.