Dinnae lassy CIO of the Year 2017!*

Print

*Mis CIO of the Year 2017 niet!

Op 25 oktober 2017 viert CIO of the Year een dubbel jubileum in Schotse sfeer. De dresscode verplicht geen kilts, maar whisky en doedelzakspelers zullen alleszins van de partij zijn bij de verkiezing van de 10e CIO of the Year en de 25e uitreiking van de ICT Projects of the Year.

CIO of the Year is de referentie voor beleidsmakers uit de ICT-sector en lokt jaarlijks maar liefst 400 enthousiaste deelnemers. De CIO of the Year wordt live tijdens het event verkozen door een vakjury en live voting door de aanwezigen. De lezers van Data News kunnen tot 1 oktober hun stem online uitbrengen.

Zet uw bedrijf in de kijker tijdens dit grote ICT-event met een van onze sponsorformules. U trekt niet alleen de aandacht op uw diensten of producten van de aanwezigen op het event, maar eveneens van het online en print lezerspubliek van DataNews.

DataNews bereikt maar liefst 1 op 5 van alle Belgische beslissingnemers. 65% van deze beslissingnemers geeft aan datanews.be te hebben bezocht in de afgelopen maanden. 46% leest de papieren of digitale versie van DataNews.*

Wenst u meer te weten over de jubileumeditie van CIO of the Year? Wilt u meer resultaten weten uit de gloednieuwe Decision Makers Survey? Neem dan contact op met Bernard Boas.

*Bron: Decision Makers Survey, 2017