De juiste doelgroep en de juiste context op uw maat

Print

De juiste doelgroep voor alerte adverteerders

Sinds oktober beschikken wij over CIM Internet Study-cijfers voor Sportmagazine.be. Met deze cijfers schetsen wij een beeld van de surfers op deze website. Aangevuld met data uit de Brand Media Monitor bieden wij u  een uitgebreid bezoekersprofiel aan, niet alleen van de lezers van Sport/Voetbalmagazine, maar ook van de Sportmagazine.be-bezoeker:

Volgens de  CIM Internet Survey  komt het profiel van de surfers op Sportmagazine.be in grote lijnen overeen met het profiel van de surfers op Knack/Levif.be, maar zijn zij doorgaans wat jonger(56% tussen de 18 en 44 jaar). Sportmagazine.be boeit vooral mannen (76%), de selectiviteit op mannen bedraagt maar liefst 155,1! Daarnaast scoort de website ook goed bij surfers uit sociale groepen 1 en 2: voor deze doelgroep stijgt de selectiviteit tot 188,9.
Bron: CIM Internet Study October – December 2016.

Volgens de Brand Media Monitor van Kantar/TNS zijn de bezoekers van Sportmagazine.be hoofdzakelijk geïnteresseerd in sport, auto’s en financiële zaken. Zij zijn ware “brand lovers”: ze kopen en gebruiken meer dan gemiddeld merkproducten, dit zowel voor fast moving consumer goods als voor duurzame goederen. Bovendien zijn 29% van de Sportmagazine.be-bezoekers innovatieve shopaholics, die spontaan nieuwe merken of producten uitproberen.
Bron: Kantar/TNS Brand Media Monitor 2016

De juiste context voor impactvol adverteren

Sport/Voetbalmagazine spreekt zijn trouwe lezers aan met boeiende verslagen over actuele onderwerpen uit de sportwereld. Enkele hot topics die in de volgende edities aan bod zullen komen:

  • Wielerklassieker Milaan – San Remo
  • WK kwalificatie tegen Griekenland
  • Start van het Formule 1-seizoen
  • De Jupiler Pro League Play-offs
  • Wielerklassieker Ronde van Vlaanderen

Het juiste aanbod op uw maat

U heeft de keuze uit verscheidene voordelige print en online packs voor advertentieruimte in Sport/Voetbalmagazine, al dan niet in combinatie met onze andere titels. Daarnaast staan we zeker ook open voor oplossingen op maat van uw doelstellingen en budget.

Neem contact op met Gert-Jan om meer te weten te komen over onze lezers en surfers, over onze volledige kalender en onze aanbiedingen.