De geheimen van een groot familiebedrijf

Print

Op 6 september schetsen Trends en Trends-Tendances naar jaarlijkse gewoonte het portret van een invloedrijk, Belgisch familiebedrijf. In deze portretten gaat er onder meer aandacht uit naar de vraagstukken waar de families achter hun bedrijf mee geworsteld hebben, hoe ze het familiekapitaal beheren en wat het resultaat van hun inspanningen is.

Of familiebedrijven nu groot of klein zijn, vroeg of laat komen ze dezelfde vraagstukken tegen. Welk valorisatietraject wordt er best gevolgd in het kader van een overdracht? Beursgang, is dat wel een goed idee? Waarom een manager extern aanwerven? Moeten de familieaandelen in een holding geplaatst worden? Wat is de voordeligste manier om het bedrijf over te dragen?

Het dossier ‘Invloedrijkste families’ in Trends en Trends-Tendances biedt de ideale context om uw content of advertentie te presenteren aan het juiste publiek. Uit de Decision Makers Survey van Ipsos blijkt namelijk dat bijna 1 Belgische beslissingnemer op 2 Trends of Trends-Tendances leest om informatie in te winnen over producten of diensten die mogelijk interessant zijn voor hun bedrijf*.

Contacteer ons voor meer informatie over dit dossier.

*Bron: IPSOS Decision Makers Survey, 2017