Belgian Corporate Video Festival bekroont de beste nationale videoproducties

Print

In samenwerking met Kanaal Z en Canal Z, organiseren de laatstejaarsstudenten Public Relations van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen op donderdag 1 juni het Belgian Corporate Video Festival. Place to be is het bioscoopcomplex Kinepolis in Brussel.

Dit stijlvolle netwerkevenement bekroont jaarlijks de beste corporate videoproducties in diverse categorieën. Op deze manier wordt de meerwaarde van corporate video in de communicatiemix van bedrijven en organisaties elk jaar benadrukt.

En er is meer: ook dit jaar kunnen tal van productiehuizen, communicatiebureaus en bedrijfsleiders elkaar ontmoeten op de Corporate Video Beurs, die plaats vindt voor het eigenlijke event. Tijdens een inspiratiesessie en een panelgesprek zullen gastsprekers vervolgens ook tekst en uitleg geven over de realisatie en de meerwaarde van corporate video-producties. Bovendien is dit ook hét uitgelezen netwerkevent om een breed B2B-publiek te ontmoeten.

Structurele partners van het Corporate Video Festival zijn Kinepolis, Cercle de Wallonie, Red Pepper Media en Videohouse.

Heeft u interesse om zelf als sponsor deel te nemen aan dit event en wenst u graag uw naamsbekendheid of visibiliteit te verhogen? Contacteer dan vrijblijvend Christel Veris of Annelies Devriesere.